De opties voor infrarood verwarmen

Infrarood verwarmen wordt steeds populairder, maar wat is het precies? Infrarood verwarming is een type verwarming dat geen brandstoffen of chemicaliën gebruikt om warmte op te wekken. Infraroodstralen worden uitgezonden door een infrarood verwarming en absorberen energie van oppervlakken in de kamer. Denk hierbij aan mensen, meubels of muren. De verwarmde lucht stijgt vervolgens op om warmte af te geven in de hele ruimte. Op zoek naar de beste infrarood verwarming voor bij jou thuis? Er zijn diverse opties. In dit artikel gaan we dieper in op de merken infrarood verwarming Sunpower en Sunjoy. 

Sunpower infrarood verwarming

Je kunt de Sunpower infrarood verwarming herkennen als een infrarood paneel. Deze panelen zijn gemaakt van staal en hebben een strakke en mooie look. Sunpower infrarood verwarming is gemakkelijk te installeren door het eenvoudige ophangsysteem. Daarnaast verwarmt de Sunpower infrarood verwarming objecten en ruimtes zonder gebruik te maken van een vlam. Het wordt vaak de “ultieme groene verwarmingsoplossing” genoemd, omdat het geen broeikasgassen uitstoot en geen fossiele brandstoffen verbruikt. Deze verwarming biedt ook airconditioning en stralingswarmte. Het Sunpower infrarood verwarmingssysteem kan een huis, zwembad, spa of andere ruimte verwarmen; met weinig of geen impact op het milieu.

Sunjoy infrarood verwarming

Sunjoy infrarood verwarming is een infrarood paneel, net als de Sunpower infrarood verwarming. De warmte van deze panelen worden gemiddeld intenser ervaren dan andere. Er zijn diverse modellen die gemonteerd kunnen worden tegen het plafond of aan de wand. Sunjoy infrarood verwarming wordt door steeds meer mensen gebruikt vanwege de efficiëntie en het feit dat het eenvoudig te installeren is, vooral waar geen radiatoren zijn. Bovendien biedt de Sunjoy infrarood verwarming veel voordelen, zoals: geen bewegende delen, geen lawaai en een hoog rendement voor kleine ruimtes (bijvoorbeeld een badkamer). Dit systeem kan worden toegepast in zowel gebouwen als in woningen.

Beide opties bieden veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze allebei milieuvriendelijk, gemakkelijk te installeren en zorgen voor efficiënte verwarming. Bovendien kan zowel de Sunpower infrarood verwarming als de Sunjoy infrarood verwarming een moderne en strakke uitstraling geven in jouw huis. Welke infrarood verwarming het beste in jouw interieur past? Die keuze kan jij het beste maken!