Stylingtrends

De laatste stylingtrends op het gebied van wonen? Met Thuis in Styling ben je altijd op de hoogte van de materialen, kleuren en stijlen van nu. Als je op de hoogte wilt blijven, houd je Thuis in Styling in de gaten.

Wil je ook weten hoe duurzaamheid een rol kan spelen in jouw interieur? Ook daar schrijven wij over. Denk bij duurzaamheid aan gerecycled materialen, vintage shoppen en eventueel zonnepanelen. Je leest het allemaal op Thuis in Styling.

Badge stylingtrends 02

Altijd de nieuwste stylingtrends

Stylingtrends zullen altijd en constant veranderen, denk aan kleuren, materialen en stijlen. Thuis in Styling zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste trends in styling. Zo ziet jouw huis er altijd up-to-date uit. Of je nu je woonkamer, keuken of badkamer wilt aanpakken, deze nieuwe stylingtrends mag je niet missen.

Stylingtrends voor elk seizoen

Jaarlijks zijn er verschillende stylingtrends die terugkomen. Zo zijn bruine en rode tinten erg populair voor de herfst, en pastelkleuren populair voor de lente. Maar wist je bijvoorbeeld dat aaibare stoffen en natuurlijke materialen dit jaar erg on-trend zijn? 

Elk seizoen en elk jaar krijgen we te maken met nieuwe stylingtrends. Je hoeft het hele internet niet meer af te zoeken voor dé trends van het seizoen. In plaats daarvan kan je gemakkelijk terecht op Thuis in Styling, waar we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en trends.

Andere categorieën