Aardetinten op de wand met houten wanddecoratie

Alles over houten wanddecoratie

Wil je mooie aardetinten op de wand met houten wanddecoratie? Dan geef je je interieur in huis of op kantoor een warme uitstraling. Hierdoor zal je je echt thuis voelen. Kale muren dragen weinig bij aan een gezellige sfeer, waardoor wij houten wanddecoratie zeker kunnen aanraden. Deze vorm van wanddecoratie wordt in steeds meer woningen en kantoorinrichtingen gezien. Maar welke soorten wanddecoratie zijn er precies en wat doen ze voor jouw ruimte? Wij vertellen het je allemaal in dit artikel. Lees snel verder en ontdek meer!

Welke soorten houten wanddecoratie zijn er?

Er zijn diverse soorten wanddecoratie verkrijgbaar waarmee je op een unieke wijze een warme en stoere uitstraling aan je interieur kunt geven. We zullen je hieronder meer vertellen over de verschillende soorten houten wanddecoratie. Mocht je graag persoonlijke en unieke wanddecoratie willen hebben, dan is het ook vaak mogelijk om bij speciale aanbieders jouw wanddecoratie in opdracht te laten maken. Zo weet je zeker dat je houten wanddecoratie geheel bij jouw wensen past.

Houten 3D wanddecoratie

Houten 3D wanddecoratie is erg populair en in verschillende tinten verkrijgbaar. Doorgaans kun je deze bestellen als duo paneel, waarbij je de kleuren kunt personaliseren. Ook is het mogelijk de afmetingen aan te passen, zodat de houten 3D wanddecoratie precies bij jouw wand past. Met houten 3D wanddecoratie heb je een prachtige eyecatcher aan de muur hangen en voorzie je jouw ruimte van een warme uitstraling.

Houten wandpanelen

Houten wandpanelen geven je ruimte een luxe uitstraling. Houten wandpanelen worden geheel met de hand gemaakt en kun je dan ook volledig laten aanpassen aan jouw wensen. De patronen zijn vergelijkbaar met het moderne visgraatmotief en zijn allen uniek. Niet alleen oogt je ruimte luxueus. Je zal ook merken dat je ruimte een rustieke uitstraling krijgt.

Houten wereldkaarten

Ben jij iemand die graag reist? Dan kun je ook voor houten wereldkaarten als houten wanddecoratie kiezen. Deze unieke vorm van wanddecoratie is vrij gedetailleerd dankzij de lasertechnologie die wordt toegepast. Je kunt vaak voor verschillende houtsoorten kiezen, zoals eiken, noten, bamboe, palissander of populieren. De houten wereldkaart hang je vervolgens aan de muur via een magnetisch ophangsysteem.

Houten wandplanken

Ook houten wandplanken kunnen een mooie vorm van wanddecoratie zijn. Ze geven je ruimte een robuuste uitstraling en je kunt extra spullen kwijt op de planken, zoals boeken. Natuurlijk kun je de planken ook van mooie decoratie voorzien. Plaats een mooie kamerplant op een van je planken of zet er kleine vaasjes met bloemen op.

Houten kunstwerken met groen

Wat ook erg populair is, zijn houten kunstwerken waarin groen verwerkt is. Denk aan bladeren en mos. Wanneer je een echt pronkstuk in huis of op kantoor wilt, is een houten kunstwerk met groen zeker een goed idee. Je hoeft dit overigens niet te onderhouden of het groen van water te voorzien. Je kunt deze houten wanddecoratie tevens naar jouw smaak personaliseren. Weet jij al voor welke houten wanddecoratie je gaat kiezen?