Prachtige bloemen vragen om mooie design vazen

De mooiste design vazen voor jouw boeket

Met design vazen kun je jouw prachtige bloemen een mooie plek geven. Er zijn diverse soorten design vazen verkrijgbaar. Wanneer je op zoek bent naar een unieke vaas, is het echter soms lastig om door het grote aanbod de juiste vaas te kiezen. Zeker als je een vaas zoekt die geheel bij jouw persoonlijke smaak past. Wij zochten uit wat de mooiste design vazen zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Designvaas Adelaide

Onder de mooie design vazen is de design vaas Adelaide een pareltje om te zien. Deze zware vaas is van hoogwaardig glas gemaakt en is licht-turquoise van kleur. Ook is de vaas aan de buitenkant ietwat dof afgewerkt. Mocht je hem mooi willen laten glanzen, dan kun je dit doen door hem schoon te maken met olijfolie. De design vaas Adelaide is verkrijgbaar voor €137,95.

Design vaas Bubble Green

Groen is een echte trendkleur en met de design vaas Bubble Green heb je een prachtige groene vaas in huis. Deze vaas beschikt over bubbels die tijdens het maakproces in het glas zijn ontstaan. Dit maakt iedere Bubble Green vaas uniek. De design vaas Bubble Green is verkrijgbaar voor €79,95.

Design vaas Deep Purple

De design vaas Deep Purple is een prachtige aubergine vaas met bubbels in het glas. Dit heeft een speels effect op de vaas. De vaas heeft een warme uitstraling en een mooie vorm. De design vaas Deep Purple is verkrijgbaar voor €52,95.

Design vaas Earth

De design vaas Earth is een prachtige bruine vaas en zeer populair. Deze vazen passen helemaal bij de actuele decoratietrends van 2021. Deze vazen zijn een echte eyecatcher in jouw interieur vanwege hun warme, aardse uitstraling. De design vaas Earth is verkrijgbaar voor €89,95.

Design vaas Kopenhagen

De design vaas Kopenhagen is een mooie vaas in de tinten ijsblauw en grijs. De unieke structuur van het glas geeft de vaas een geheel eigen uitstraling. Met de design vaas Kopenhagen haal je echt iets bijzonders in de ruimte. Je kunt deze prachtige vaas kopen voor €64,95.

Design vaas Milano Domestic

De design vaas Milano Domestic is een geweldig mooie vaas van bruin transparant glas. Deze vazen zijn in zowel kleine als grote varianten beschikbaar en in diverse kunstzinnige uitvoeringen. Deze vazen zijn handgemaakt en zijn ook samen met bijpassende accessoires te bestellen, zoals theelichtjes en een schaal. De Milano Domestic kost €79,95.

Design vaas Toronto

De design vaas Toronto is een mondgeblazen design vaas. De vaas is zwaar en gemaakt van hoogwaardig glas. De vaas heeft een prachtige matte afwerking en is zeer tijdloos, waardoor je er lang van zal genieten. De design vaas Toronto is verkrijgbaar voor €67,95.

Design vaas Pretty Pink

De design vaas Pretty Pink is een prachtige handgemaakte vaas in een mooie lichtroze kleur. Ook heeft deze vaas een bijzondere structuur in het glas. Deze design vaas brengt de zomer pas echt naar binnen, maar kun je ook buiten op de tuintafel zetten. De design vaas Pretty Pink is verkrijgbaar voor €64,95.

Wat zijn jouw favoriete design vazen?