Interieurinspiratie

Waar begin je als je interieurinspiratie wilt opdoen? Bij Thuis in Styling, natuurlijk! Of je toe bent aan een nieuw interieur, of alleen inspiratie zoekt voor specifieke ruimtes en elementen, bij Thuis in Styling vind je inspirerende artikelen voor jouw interieur.

Welke woonstijl past bij jou en hoe verwerk je wanddecoratie in je interieur? Je vindt het hier!

Badge interieurinspiratie 02

Alle interieurinspiratie bij elkaar

Het hele internet afzoeken voor interieurinspiratie is tegenwoordig geen optie meer. We hebben het allemaal druk met werk, school of kinderen, dus het is handig om alles op één plek te hebben. Hiervoor is Thuis in Styling bedoeld: om alle interieurinspiratie bij elkaar te hebben, op één handige plek. 

Je huis zelf stylen doe je zo

Je huis of een ruimte in je huis zelf stylen is uiteraard een optie. Je hoeft hier niet iemand voor in te huren, want je bent zelf ook in staat om dit te doen. Zolang je een oog hebt voor detail en weet welke kleuren samengaan en welke niet, kun je al een heel eind komen. 

Wil je echt je hele interieur omgooien? Allereerst is het dan belangrijk om te beginnen met een plattegrond van je huis. Dit kan op papier, maar ook via handige apps waarop je 3D tekeningen kunt maken. Zet hierin je meubels, met de juiste afmetingen, voor een goed beeld van je woning. Nu kun je beginnen met het inrichten, de kleuren bepalen en de accessoires uitkiezen!

Andere categorieën